Toepassing - Equipment

Werkmaterieel Service-Beveiligingspakket

Het AN Werkmaterieel Service Beveiligingspakket is meer dan alleen een antidiefstal systeem. Het is een professioneel Fleet Management Systeem voor in principe al het werk- en landbouwmaterieel (waaronder tractoren, oogstmachines, graafmachines, wielladers, mini-gravers, heftrucks, niet-zelfrijdend materieel en tuin & prakmachines.

Het WSB is een klein GSM/GPS apparaat welke is geïnstalleerd in een machines, naast het ontvangen van de operationele informatie op het Fleet Management Systeem zorgt een aansluiting op een 24/7 servicecentrale ervoor dat uw machines onder controle staan.

De registratie van alle relevante gegevens van de machine in het MachineServicePaspoort (MSP) zorgt ervoor dat er in geval van diefstal van een machine alle gegevens direct beschikbaar zijn in het Fleet Management Systeem.

De Servicecentrale zal in geval van diefstal, namens u, aangifte doen bij de politie. Door het registreren van alle gegevens in het Fleet Management Systeem is het eenvoudiger om de politie te voorzien van de juiste informatie.

Het WSB stelt gebruikers in staat "fleet management" te stroomlijnen en meer winstgevende activiteiten binnen het bedrijf te bereiken. De informatie uit het systeem wordt direct online of op een smartphone zichtbaar. Door de samenwerking met Trackunit zorgt het ervoor dat er verder wordt gekken dan preventieve diefstalbeveiliging alleen. Wij noemen het: "het verbeteren van bedrijfsprocessen"

Het WSB is momenteel in gebruik bij aannemers, verhuurbedrijven en andere professionals in de sector werk- en landbouwmaterieel. Het WSB pakket biedt tal van voordelen zoals het verhogen van de winstgevendheid, klanttevredenheid, voordelen in combinatie met verzekering, inzicht in onderhoud, de veiligheid en nog veel meer.

Voor meer informatie over onze Fleetmanagement oplossingen neem contact met ons op via het contact formulier
Vragen?